Понедельник, 25 марта, 2024

Поздравление с Новым годом Председателя Союза офицеров РМ, бригадного генерала Виктора Гайчук

Лента новостей

Felicitare de Anul Nou a Președintelui Uniunii Ofițerilor din Republica Moldova generalului de brigadă Victor Gaiciuc

Stimaţi prieteni, dragi colegi …

În curînd îşi va intra în drepturile sale depline noul an 2017. Sîntem în preajma sărbătorilor de iarnă. Este normal ca la acest hotar dintre ani să facem anumite totalizări şi planuri. Am trăit împreună un an plin de evenimente care au marcat viaţa fiecărui cetăţean. Încheem un an care ne-a adus provocări şi schimbări majore în stat. Datorită devotamentului dumneavoastră şi încrederii a marii majorităţi în 2016 a fost ales Presedintele ţării, comandant suprem — Domnul Igor DODON prin vot exprimat de întreg poporul.

Începem un nou an care va trebui să-l edificăm temeinic pentru ca speranţa să devină realitate.

Gîndurile mele şi urările de bine se îndreaptă astăzi către voi toţi … Către acei tineri care îşi doresc să aleagă un drum în sprijinul şi apărarea ţării … către cei care prin intermediul muncii şi iniţiativelor sale duc ţara înainte… Către părinţii ,bunicii şi străbunicii noştri care au luptat şi sacrificat, pentru a ne croi un viitor… Către cei care poartă epoleţi sau sunt în rezervă … Către cei care slujesc sub drapelul Republicii Moldova.

În numele Comitetului Executiv al Uniunii Ofiţerilor din Republica Moldova, precum şi din numele meu personal în calitate de Preşedinte a Uniunii Ofiţerilor, ţin să mă adresez tuturor membrilor Uniunii la toţi Veteranii Forţelor Armate şi a Organelor de Drept din Republica Moldova cu sincere mulţumiri şi o deosebită recunoştinţă pentru efortul de nepreţuit pe care fiecare îl aduce în slujirea patriei şi poporului său.

Stimaţi PRIETENI !

Vă doresc în noul an înţelepciune, răbdare şi chibzuinţă. Sînt sigur că vom reuşi împreună să ne asociem în împlinirea scopului de a avea un trai mai bun. Vă urez credinţă în Dumnezeu, credinţă în sine şi în propriile forţe, credinţă în Republica Moldova şi în viitorul ei.Sînt sigur că doar împreună vom reuşi să construim o Moldovă prosperă! Moldova are viitor !

Fie ca în 2017 în familiile Dumneavoastră să aveţi parte de linişte sufletească, copiii să vă fie sănătoşi, să fiţi apreciaţi şi susţinuţi. Pace şi linişte în ţară şi în casele Dumneavoastră!

La mulţi ani!

 

Președintele Uniunii Ofițerilor din Republica Moldova
General de brigadă Victor Gaiciuc

Комментарии Facebook

Не пропустите

Недавние публикации